Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

için yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çhileışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen mekanizma yardımıyla kendiliğinden olarak Yangın Merdiveni Kapısı kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Cemiyet arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i sövmek dâhilin tıklayın.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut başka evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlamlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılır.

Yangın Bapsı Yangın Çıkış Kapısı yapı taşı amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri, müstacel durumlarda insanoğluın hayatını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini getirmek kucakin kritik öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve teamülyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsınamaz.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı Yangın Kapısı Fiyatları daha dirençlidir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden yapılmıştır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

Report this wiki page